Un hotel cu istorie, complet modernizat

Hotel President este localizat la marginea orasului Scornicesti, pe malul lacului Piscani. Centrul orasului este la aproximativ 5 km distanta si Casa Memoriala a lui Nicolae Ceausescu la 8 km. Construit in anul 1988, cu numele de Hotel Stejarul, acesta era dedicat familiei Ceausescu, care utiliza frecvent actualul apartament President, care este format din doua dormitoare, living, doua grupuri sanitare, sala de fitness, jacuzzi si sauna.

Clasificat la categoria de 4 stele Hotel President ofera oaspetilor cazare in camere matrimoniale, camere twin, si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat controlat individual, incalzire centrala, conexiune internet wireless, TV satelit, telefon si grup sanitar cu uscator de par si cosmetice.

Facilitati pentru business sau relaxare

Hotel President ofera oaspetilor sai parcare pazita, sala de fitness si sauna, sala de jocuri cu biliard si tenis de masa precum si o piscina exterioara. Amplasarea hotelului il face ideal atat pentru sejururi de relaxare cat si pentru intalniri de afaceri sau team-building-uri.

Hotelul dispune de 2 restaurante cu o capacitate totala de 800 de locuri si terasa cu capacitate de 200 de locuri. In restaurantele hotelului President se pot organiza evenimente festive, evenimente corporate, conferinte si seminarii.