Servicii Oferite

Va stam la dispozitie pentru cerinte speciale.

Cazare in Apartamentul Prezidential

Apartamentul Prezidential, initial destinat pentru folosința exclusivă a familiei Ceausescu, este compus din doua dormitoare, living, birou, doua bai, sala de fitness, sauna, jacuzzi.

Detalii

Cazare in Apartamente Junior Suite

Puteti alege unul dintre cele 3 apartamente cu o suprafata de 32 mp, cu dormitor si camera de zi in spatiu deschis, precum si un pat matrimonial King Size.

Detalii

Cazare in Camere Duble Matrimoniale sau Twin

Decorul camerelor duble ale hotelului President din Scornicesti este plin de eleganta, dar si confortabil, amenajat in nuante pline de caldura. Camerele Duble Twin pot fi rezervate si in regim Single.

Detalii

Restaurant cu Meniu A La Carte

Restaurantul Hotelului President va pune la dispozitie preparate delicioase cu specific romanesc si international. Preparatele pot fi savurate si pe terasa spatioasa.

Detalii

Salon de Evenimente cu 500 de Locuri

Va invitam sa va bucurati de momentele speciale in salonul Hotelului President. Acesta are o capacitate maxima de 500 de persoane, iar acoperisul retractabil il transforma intr-un spatiu inedit.

Detalii

Evenimente si Petreceri Tematice

Organizam periodic pentru dvs. evenimente si petreceri cu o tematica diversa, baluri caritabile, etc. . Accesul se face pe baza de rezervare in limita locurilor disponibile.

Detalii

Sala de Conferinte si Intalniri de Afaceri

Hotelul President va ofera un cadru profesional si acelasi timp elegant, adecvat pentru conferinte si intalniri de business. Sala de conferinte are o capacitate de 20-100 persoane.

Detalii

Facilitati pentru Destindere si Relaxare

Hotelul President dispune de piscina exterioara, sauna, sala de fitness, sala de jocuri cu biliard si tenis de masa. Totodata in apropiere aveti posibilitatea de a pescui sau de a vana.

Detalii

Un hotel cu istorie, complet modernizat

Hotel President este localizat la marginea orasului Scornicesti, pe malul lacului Piscani. Centrul orasului este la aproximativ 5 km distanta si Casa Memoriala a lui Nicolae Ceausescu la 8 km. Construit in anul 1988, cu numele de Hotel Stejarul, acesta era dedicat familiei Ceausescu, care utiliza frecvent actualul apartament President, care este format din doua dormitoare, living, doua grupuri sanitare, sala de fitness, jacuzzi si sauna.

Clasificat la categoria de 4 stele Hotel President ofera oaspetilor cazare in camere matrimoniale, camere twin, si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat controlat individual, incalzire centrala, conexiune internet wireless, TV satelit, telefon si grup sanitar cu uscator de par si cosmetice.

Facilitati pentru business sau relaxare

Hotel President ofera oaspetilor sai parcare pazita, sala de fitness si sauna, sala de jocuri cu biliard si tenis de masa precum si o piscina exterioara. Amplasarea hotelului il face ideal atat pentru sejururi de relaxare cat si pentru intalniri de afaceri sau team-building-uri.

Hotelul dispune de 2 restaurante cu o capacitate totala de 800 de locuri si terasa cu capacitate de 200 de locuri. In restaurantele hotelului President se pot organiza evenimente festive, evenimente corporate, conferinte si seminarii.